Agencija za zapošljavanje stranih radnika – iskustva na hrvatskom tržištu

Kao jedna od vodećih agencija za zapošljavanje stranih radnika na hrvatskom tržištu i dalje primjećujemo visoku razinu potražnje za radnom snagom. I to pogotovo za sezonskim radnicima. Proteklih su godina poslodavci radnike za sezonu pronalazili u Slavoniji i regiji, dok se sada većina okreće zapošljavanju stranih radnika.

Iskustva sa stranim radnicima u Hrvatskoj

Zapošljavanje stranih radnika proces je koji traje dugo i koji uključuje mnogo dokumentacije i usklađivanja između dvije zemlje. Upravo je zato agencija za zapošljavanje stranih radnika jedan od najsigurnijih načina da brzo i sigurno popunite svoja radna mjesta.

Koliko su poslodavci zadovoljni radnicima iz Filipina dovoljno potvrđuje podatak da smo ih samo mi preko Pinoy385 agencije, u Hrvatsku doveli više od 1500 i potražnja se ne smanjuje. Filipinska je vlada zakonski propisala jasna pravila za zapošljavanje tako da između ostalog sprječavaju sniženje cijene radnog sata Hrvata.

Iskustva stranih radnika u Hrvatskoj

Što se tiče iskustva stranih radnika u Hrvatskoj, s obzirom na usklađeni proces koji imamo s Filipinskom vladom i institucijama, radnici dolaze na svoja mjesta potpuno pripremljeni. Sve to pomaže njihovom brzom prilagođavanju i zadovoljstvu.

Cherilyn i Joy, čija iskustva možete pročitati ovdje, preko specijalizirane su agencije došle raditi u Hrvatsku, a sada one pomažu filipinskim radnicima da ovdje pronađu posao.

Agencija za zapošljavanje stranih radnika – prednosti posredovanja

Najveće prednosti korištenja agencija za zapošljavanje stranih radnika očituju se u sektorima u kojima je potrebno brzo i efikasno popuniti veliki broj radnih mjesta. U Hrvatskoj se tu radi najčešće o turističkom i građevinskom sektoru.

Tako se kod nas strani radnici najčešće zapošljavaju kao konobari, kuhari, programeri, vozači, skladištari i prodavači, a najveći skok u potražnji za radnicima bilježi se u turizmu, ugostiteljstvu te u skladištenju i logistici. Ako i vi razmišljate o zapošljavanju stranih radnika obratite nam se s povjerenjem.

Klizi na vrh