Višegodišnje iskustvo te tisuće zadovoljnih radnika i njihovih poslodavaca čine nam zadovoljstvo u svakodnevnom radu!

PINOY385 d.o.o. je vodeća hrvatska agencija za ustupanje i posredovanje u zapošljavanju filipinskih radnika, akreditirana od strane filipinske vladine agencije (POEA), koja zajedno s Uredom za provedbu prekomorskih zapošljavanja (POLO) regulira i nadzire legalan postupak zapošljavanja filipinskih radnika.

Nositelj smo najvažnije akreditacije filipinske vlade – Department of Migrant Workers – koja je dokaz naše legalnosti i pouzdanosti.

Kao agencija s višegodišnjim iskustvom, dosada smo posredovali u zapošljavanju više tisuća filipinskih radnika u različitim industrijama, što pokazuje našu kvalitetu i stručnost.

Filipinski radnici u Hrvatskoj

U potpunosti smo posvećeni pružanju cjelokupne usluge posredovanja i ustupanja radnika, čime svojim klijentima i radnicima osiguravamo najkvalitetnije uvjete.

Klijente pratimo od samog začetka ideje zapošljavanja filipinskih radnika pa sve do njihovog dolaska.

U procesu posredovanja analiziramo potrebe klijenta, provodimo selekcijski postupak kandidata, ishodimo svu potrebnu dokumentaciju te organiziramo dolazak radnika

Radnicima pomažemo u integraciji u radnu okolinu, a klijentima stojimo na raspolaganju u svim segmentima rada s filipinskim radnicima. 

logo

Značenje riječi pinoy

Pinoy je kolokvijalni naziv za Filipince, isprva isključivo za njihovu dijasporu no kasnije prihvaćen za sve Filipince u zemlji i inozemstvu.

logo

Značenje broja 385

Pozivni broj Republike Hrvatske

polo logotip
owwa logotip
poea logotip
Klizi na vrh