Agencija-za-posredovanje-pri-zaposljavanju

Koraci u suradnji s agencijom za posredovanje pri zapošljavanju

Prije detaljnijeg pregleda faza u postupka zapošljavanja stranih radnika, potrebno je definirati što radi agencija za posredovanje pri zapošljavanju. Agencija za posredovanje pri zapošljavanju specijalizirana je za povezivanje poslodavaca s kvalificiranim radnicima. U kontekstu rastuće potražnje za radnom snagom, sve veći broj poslodavaca oslanja se na pouzdane agencije pa je i sve veći broj upita o tijeku cijelog postupka.

Suradnja s agencijom za posredovanje pri zapošljavanju odvija se u nekoliko koraka, a u nastavku ćemo prikazati proces suradnje na primjeru agencije PINOY 385 koja je specijalizirana za zapošljavanje radnika s Filipina.

1. Analiza potreba poslodavca

Prvi korak suradnje s agencijom za posredovanje pri zapošljavanju uključuje temeljitu analizu potreba poslodavca. Definiraju se ključni parametri poput broja potrebnih radnika, njihovih vještina i stručnosti te vremenskog okvira za popunu radnih mjesta. Agencija PINOY 385 također akreditira poslodavca kod filipinskih vlasti, čime osigurava legitiman i siguran proces zapošljavanja radnika iz inozemstva.

2. Pregled baze kandidata agencije za posredovanje pri zapošljavanju i selekcija

Nakon analize potreba, agencija za posredovanje pri zapošljavanju pretražuje svoju bazu kandidata. Cilj je odabrati najbolje kandidate koji će odgovarati zahtjevima poslodavca. PINOY 385 provodi detaljnu selekciju na temelju stručnosti, iskustva i spremnosti kandidata za prilagodbu novom radnom okruženju.

3. Priprema dokumentacije i radnih dozvola

Nakon odabira kandidata, agencija preuzima pripremu potrebne dokumentacije. To uključuje ishođenje radnih dozvola i viza za legalan rad stranih radnika. Agencija PINOY 385 cjelokupnu dokumentaciju ishoduje sukladno svim važećim pozitivnim propisima.

4. Edukacija i prilagodba radnika

Po dolasku stranih radnika u Hrvatsku, slijedi proces njihove edukacije i prilagodbe. PINOY 385 prepoznaje važnost uspješne integracije radnika u novu radnu i životnu sredinu. Kvalitetna priprema olakšava prilagodbu novoj radnoj kulturi, povećava produktivnost te doprinosi dugoročnom zadovoljstvu i radnika i poslodavca.

5. Dugoročno praćenje zaposlenika

Posljednja faza suradnje uključuje kontinuirano praćenje zaposlenika na radnom mjestu. PINOY 385 održava redoviti kontakt s poslodavcima i njihovim filipinskim zaposlenicima tijekom cjelokupnog zaposlenja i rada u Republici Hrvatskoj.

Suradnja s agencijom za posredovanje pri zapošljavanju poslodavcima nudi sigurnost, stručnu podršku i dugoročni uspjeh u zapošljavanju kvalificiranih radnika iz inozemstva. Ako tražite kvalitetnu radnu snagu, obratite se agenciji PINOY 385, koja će vas stručno voditi kroz svaki od navedenih koraka.

Klizi na vrh